Archive for januari, 2011

Konijntje gevonden

Er is afgelopen maandag een loslopend konijntje in een hok geplaatst.

(voedstertje, zwart,wit,hangoor) Het is niet duidelijk of deze gedumpt of weggelopen is, maar als iemand een konijntje mist: neem even contact op met de kinderboerderij!

Ondertekening convenant HBV en Boxtelse corporaties op de kinderboerderij

Op woensdagmiddag 26 januari tekenen Woonstichting Sint Joseph , de Boxtelse Huurders Belangenvereniging (HBV) en de Stichting Goed Wonen Liempde een nieuw samenwerkings convenant.

Deze ondertekening vindt niet plaats op een van de kantoren. Er is gekozen voor een leefbaarheidsinitiatief dat de steun van de HBV en de corporaties krijgt: de Kinderboerderij in Boxtel-Oost. “Omdat leefbaarheid voor ons allemaal hoog op de agenda staat, tekenen we het contract op deze bijzondere plek“, aldus Dekker van St. Joseph. Het officiële tekenmoment is omstreeks 15.00 uur in ‘Het Voorhuis’.

Een warm welkom

Om die middag zoveel mogelijk bezoeker(tje)s te trekken, serveren vrijwilligers van de HBV gratis tussen 14.00 en 16.00 uur erwtensoep en warme chocomel. En iedereen krijgt bij binnenkomst kosteloos een ‘rondje Knabbelschuur’, ofwel een handvol voedsel voor de beesten. Daarnaast organiseert de Kinderboerderij dat men kaarsen kan trekken van bijenwas uit eigen stal. Een bijzondere ervaring voor jong en oud.

Financiële ondersteuning Kinderboerderij

De Kinderboerderij heeft verbouwingsplannen en dat kost geld. De gemeente Boxtel biedt al veel financiële steun, maar de Kinderboerderij moet zelf nog voor € 10.000 zorgen. Woonstichting St.Joseph draagt haar steentje daaraan bij.

Wilt u de Kinderboerderij ook helpen? Neem dan contact op met coördinator Karien van Rijst op nummer (0411) 672 927.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend Gesloten.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats