Archive for februari, 2015

Ken je dier!

In maart start een cursus dierverzorging voor kinderen: Ken je dier! De lessen zijn bedoeld om kinderen meer te leren over de dagelijkse verzorging van hun huisdier. Voor diegene die een konijn of cavia wil aanschaffen, of voor kinderen die al een huisdiertje hebben maar graag meer willen leren. De cursus start op woensdag 4 maart van 14.00 tot 15.00. Dan komt de cavia aan bod. Op woensdag 11 maart staat het konijn centraal en op 18 maart de pony. De lessen zijn ook afzonderlijk te volgen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich opgeven via de email: info@kinderboerderijboxtel.nl Deelname is kosteloos.
foto cursus 1

Knutselmiddag.

Even bijkomen na de carnaval? Of gewoon iets leuks doen in de vakantie? Op woensdag 18 februari is er een knutselmiddag voor kinderen. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom en om 16.00 uur ruimen we op. Misschien durf je wel een harinkje te happen, het is ten slotte Aswoensdag..
haringhappen

Carnaval.

Nog een paar dagen en dan barst het weer los: carnaval! Tijdens deze dagen en in de vakantie is de kinderboerderij gewoon geopend. Voor diegene zonder carnavalskriebels en voor iedereen die daarna even wil bijkomen.
carnaval

Inspirerende middag.

Een middag vol inspiratie voor meer eetbaar groen in de wijk en gemeente. Eetbaar Boxtel had verschillende gasten uitgenodigd die op een enthousiaste manier mensen willen inspireren om te tuinieren. Middels een cursus, deelnemen of opzetten van een buurtmoestuin, de Foodwalk die Eetbaar Boxtel heeft opgezet; een route door Boxtel langs eetbare gewassen, hoge plantenbakken die erg geschikt zijn voor kinderen en ouderen, de Zadotheek van de kinderboerderij, informatie over composteren (de kinderboerderij is uitdeelpunt van de compostbakken van de gemeente), de fruitboompjes en struikjes die aangeplant gaan worden en worden verstrekt door de gemeente Boxtel. Veel te horen, te delen en op te pakken voor de toekomst.EB

EB 2

EB 1

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend Gesloten.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats