Archive for oktober, 2016

Hart voor elkaar.

Ook dit jaar organiseert Rabobank de Meierij weer de actie Hart voor elkaar. Leden van de Rabobank kunnen van 1 tot en met 13 november stemmen op hun favoriete vereniging. De bank stelt maar liefst 150.000,00 euro beschikbaar voor goede doelen in de omgeving. De kinderboerderij kan de stemmen heel goed gebruiken!!

h-r-2

Zonnige Halloween!

Een gezellige Halloween middag op de kinderboerderij, met als cadeautje heerlijk najaarsweer. Dus pompoenen uithollen buiten op het terras, windlichtjes knutselen in de huiskamer, pompoen soep proeven en natuurlijk genieten van de dieren tussendoor. Je kunt wel merken dat Halloween steeds populairder wordt, veel meer bezoekers dan vorig jaar!

halloween-2016-008halloween-2016-018halloween-2016-026halloween-2016-029halloween-2016-033

Herfstvakantie en Halloween.

Hele fijne herfstvakantie iedereen, de kinderboerderij is de hele week open! Op zondag 30 oktober houden we weer een gezellige Halloween middag van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om een windlichtje te knutselen, pompoensoep te proeven en een pompoen uit te hollen/versieren: wel zelf een pompoentje of sierkalebas meebrengen! We vinden het leuk als je verkleed komt, maar het hoeft niet. Kom zoals je wilt!

foto-herfsthalloween

Afsluiting Spruitjesclub.

Vanmiddag de afsluiting van het seizoen met de Spruitjesclub: de kinderen van de moestuin. De laatste courgettes zijn geoogst, we hebben een pompoentje uitgehold en tot slot allemaal een ritje op pony Banjer. Onder begeleiding van Wim en junior vrijwilliger Bram. We hebben het heel gezellig gehad dit jaar, zijn heerlijk buiten geweest en hebben weer veel geleerd. Spruitjes: tot het voorjaar in 2017.

pony-en-spr-1pony-en-spr

Boxtelaartjes.

Deze week was de feestelijke uitreiking van de Boxtelaartjes: een spaaractie om lokaal winkelen te stimuleren en tevens een goed doel daaraan te verbinden. De Voedselbank en de kinderboerderij zijn het meest gekozen als goede doel en daar zijn we heel trots op. Bij bloemenwinkel Marimba werd de cheque van 236,43 euro overhandigd aan medewerkers van onze kinderboerderij. Brabants Centrum heeft er een mooi artikel aan gewijd, zij zijn ook de initiatiefnemers van de Boxtelaartjes, Wij bedanken alle mensen die ons hebben gesteund!

boxtelaar

Nieuwe openingstijden.

Vanaf 1 november heeft de kinderboerderij nieuwe openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag zijn we open van 8.30 tot 16.30! De aangepaste wintertijden komen hiermee te vervallen, we zijn het hele jaar open van 8.30 tot 16.30. Weekenden en feestdagen blijven we open van 14.00 tot 16.00 uur. Graag horen wij van ons publiek wat zij daarvan vinden: info@kinderboerderijboxtel.nl

openingstijden-1

High tea.

Deze weken worden weer de high tea’s gehouden in Boxtel door Woonwijs. In het kader van “Beter een goede buur(t)! Op diverse locaties worden deze georganiseerd om de ontmoeting te stimuleren en elkaar beter te leren kennen in je eigen buurt. Vanmiddag was de kinderboerderij aan de beurt: gezellig buurten in Boxtel oost.

htht1ht2

Alvast een beetje dierendag.

Vanmiddag alvast dierendag gevierd, omdat op zondag wel alle kinderen vrij zijn. Tussen de buiten door scheen gelukkig ook de zon, dus iedereen kon lekker naar buiten. De dieren werden volop verwend met groenten en fruit en vooral heel veel liefde en aandacht. Op zo’n dag zie je heel goed hoeveel kinderen er gek zijn op onze dieren. groot en klein. Ook mooi om te zien hoeveel ouders echt de tijd nemen om samen met hun kinderen de dieren te benaderen en hanteren. Het goede voorbeeld geven en zowel hun kind en de dieren zoveel aandacht geven. Een geslaagde middag!

dd16-1dd16-2dd16dd16-3

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend 14:00 - 16:00 uur.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats