Archive for februari, 2017

Verkoop.

Vanwege de herinrichting van de zolder van de kinderboerderij verkopen wij een aantal stukken. Het gaat om een opgezet wild zwijn, pauw, goudfazant en ekster. De laatste twee zijn in opknapbare staat. Ook hebben wij een mooi gewei wat verkocht gaat worden. Via Marktplaats is er de mogelijkheid om te bieden: kijk  bij verzamelingen/opgezette dieren. Bij serieuze interesse is een mail via de kinderboerderij ook mogelijk: info@kinderboerderijboxtel.nl

opop 1op 6

Carnaval.

De kinderboerderij is tijdens de carnaval gesloten: van zaterdag 25 tot en met dinsdag 28 februari. Eventjes andere eendjes kijken met z’n allen….

carna

Zadotheek.

Ook dit voorjaar starten we weer met de zadotheek op de kinderboerderij: gratis zaden van bloemen, groenten en kruiden. Iedereen mag zakjes meenemen om lekker te tuinieren in moestuin of bloementuin. Heb je nog zaden over, dan zijn wij er blij mee! Inleveren kan tijdens de openingstijden, dan zorgen wij dat alles netjes wordt ingepakt.

zadotheek

Facebook actie.

Wij vinden het heel belangrijk om onze bezoekers op de hoogte te houden via de website en onze Facebookpagina. Om deze laatste een boost te geven hebben we een leuke actie bedacht: like onze pagina en krijg een gratis kopje koffie! De posters van deze actie zijn al te zien binnen en buiten de kinderboerderij en zul je nog wel vaker tegen komen. Als je de QR codes leest op de poster zie je onze website en Facebook pagina, dat is pas handig! Voor deze actie geldt natuurlijk wel tot zover de voorraad (koffie) strekt…

Poster_KBB (2)

Triest bericht.

Een trieste mededeling vanuit de kinderboerderij. Gisteren is onze kleine pony Charlotje overleden aan een ernstige koliek aanval. De beheerder en dierenarts hebben er alles aangedaan, maar helaas heeft ze het niet gered. Op de foto is ze te zien samen met maatje Banjer afgelopen zomer.

dieren kb okt 2016 025

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend 14.00 - 16.00 uur

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats