Archive for december, 2017

Jaarwisseling.

Wij kijken terug op een heel mooi jaar en hopen er samen een prachtig 2018 van te maken! Op Oudjaarsdag zijn we geopend van 14.00 tot 16.00 uur, daarna gaan al onze dieren op hok in verband met het vuurwerk. Wij hopen dat onze buurt rekening wil houden met de stress die vuurwerk kan veroorzaken voor onze dieren, wij hopen op ieders begrip. Op 1 januari zijn we gesloten voor publiek. Onze vrijwilligers komen natuurlijk wel om de dieren te voeren in de ochtend en middag en daar zijn we heel blij mee!

nieuwjr

 

De Beste Vrienden Quiz.

Dit zijn Romy en Felicia, zij doen mee met de Beste Vrienden Quiz van NTR Zapp. Voor het eventueel te winnen prijzengeld hebben zij als goede doel onze kinderboerderij gekozen. en daar zijn we heel blij mee en trots op! De opnames zijn in februari 2018 en we houden jullie op de hoogte van de prestatie’s van de dames. Wordt vervolgd dus.

dec kb 2017 006

Laatste activiteit van het jaar.

Vanmiddag hadden wij de laatste activiteit van het jaar: knutselen voor kerst. Er zijn hele mooie kerststukjes en windlichtjes gemaakt, met hulp van stagiaires Merel en Anouk. Wij vonden het gezellig. Graag tot ziens bij de activiteiten volgend jaar, de jaarkalender staat klaar in januari op onze website. En houd onze Facebookpagina in de gaten!

dec kb 2017 004kn

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne.

De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is bekend gemaakt. De kinderboerderij heeft 188 stemmen gekregen van leden van de Rabobank Hart van de Meierij en dat betekent een bedrag van 895 euro. Wat een mooi nieuws! Hartelijk dank aan alle mensen die op ons gestemd hebben en aan al onze promoters!

duimen-omhoog

Openingstijden feestdagen.

Op 1e en 2e kerstdag is de kinderboerderij gesloten, als ook op 1 januari. Tijdens de kerstvakantie zijn we geopend tijdens de reguliere openingstijden! Kijk ook op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws. Voor iedereen hele fijne feestdagen, een mooi uiteinde en een heel goed begin van 2018, graag tot ziens op de kinderboerderij!

kerstdieren

Kerst lunch Cello.

Het is ondertussen traditie geworden dat we in december een gezellige lunch houden met alle deelnemers van Cello, met aansluitend een bingo. Dit om samen het afgelopen jaar af te sluiten en onze dank te tonen voor weer een jaar inzet. Dus: Dennis, Yoran, Hans, Maartje, Marloes, Sonja, Ria en Kelly, heel veel dank voor jullie harde werk in 2017. Ook voor onze super begeleiders Jill en Eefje en onze super betrokken vrijwilligers Annemarie en Harm. Het was weer gezellig!

dec 2017 kerst cello 033dec 2017 kerst cello 044dec 2017 kerst cello 040

Vogelgriep.

Vanwege een uitbraak van vogelgriep gisteren in Biddinghuizen zijn er landelijke maatregelen van kracht. Ook kinderboerderijen zijn verplicht om pluimvee niet in contact te laten komen met wilde vogels. Daarom gaan onze kippen en ander gevogelte voorlopig niet naar buiten. Voor bezoekers zijn er geen risico’s op besmetting en gelukkig blijven we gewoon open voor publiek.

dieren kb okt 2016 060

Knutselen voor Kerst.

Op woensdag 20 december gaan we knutselen voor Kerstmis. Kinderen zijn welkom om 14.00 uur om een leuk windlichtje of een kerststukje te maken. Graag zelf een snoeischaartje meenemen en een schaaltje/potje voor het stukje. Voor de rest wordt gezorgd. Maak iets moois voor je opa of oma, je ouders of lekker voor jezelf. Rond 15.00 zijn we klaar en deelname is gratis.

stukje

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend 14.00 - 16.00 uur

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats