Archive for november, 2019

Sint op bezoek.

Hij liet even op zich wachten vanmiddag, natuurlijk door het vreselijke weer, maar gelukkig was het wachten niet voor niks. Sint en Piet wisten de kinderboerderij gelukkig te vinden en werden hartelijk ontvangen door iedereen. In de huiskamer was het warm en druk en heel spannend voor veel kindjes. Diegene die wilden en durfden mochten naar voren komen om Sinterklaas een handje te geven en een praatje maken, die gelukkig de tijd nam voor iedereen. Van Piet kreeg iedereen een snoepzakje na afloop. Wij hebben er weer van genoten, dank aan alle bezoekers en medewerkers!

sint kb 2019 031sint kb 2019 004sint kb 2019 006sint kb 2019 040

t’omaatje.

Volgend voorjaar gaat t’omaatje van start: een kleine moestuin op de kinderboerderij die wordt beheerd door een opa/oma met kleinkind. Dit om tuinieren te stimuleren, kinderen iets te leren over waar onze groenten echt vandaan komen. Alle 4 de tuintjes zijn intussen vergeven, deelnemers krijgen van de winter bericht. Wij hebben alvast veel zin in dit nieuwe project!

tomaatje

Hij komt, hij komt!

De Sint is weer in het land en doet natuurlijk ook weer de kinderboerderij aan. Op woensdag 27 november brengt hij een bezoek om 14.00 uur en ziet graag alle kinderen van Boxtel en omstreken. Inloop is vanaf 13.30 om alvast in de stemming te komen en een briefje in te vullen voor het grote boek. Kom op tijd en wees welkom! Deelname is natuurlijk gratis.

sint kb

 

Mezenkastjes maken.

In samenwerking met de Gemeente Boxtel, het Hobbycentrum en de kinderboerderij is er een mooi project gestart. Om de overlast rondom de processierups volgend jaar mede te bestrijden zijn er honderden mezenkastjes gemaakt in het Hobbycentrum. Zoals bekend lusten mezen die rupsen maar al te graag! Alle inwoners van Boxtel zijn uitgenodigd kastjes te maken of op te halen en deze op te hangen aan eikenbomen in hun omgeving. De afgelopen weken zijn de kastjes in elkaar gezet, geverfd en opgehaald op de kinderboerderij. Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan dit project en hopen dat het zijn vruchten gaat afwerpen volgend jaar.

mk2mkmk1mk3

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend Gesloten.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats