Archive for maart, 2020

Steun voor ouderen in Boxtel!

Steun

Begin van de lente!

Vandaag is de lente begonnen. Een rare lente op dit moment: we zijn bezorgd en het leven wat we gewend zijn is weg. Maar om je heen zien we ook veel moois gebeuren, onder de mensen en in de natuur. De lente brengt hoop en is vol belofte. Houd dat in gedachte.

lente 2020 020lente 2020 029lente 2020 031lente 2020 010

Ook goed nieuws!

Gelukkig hebben wij ook goed nieuws te melden. Gisterenochtend is een gezond (stier) kalf geboren van onze koe Romy. Die was enige tijd geleden al terug gegaan naar de boer in Liempde, waar wij de koe van leasen. Moeder en zoon maken het goed. Als de kinderboerderij weer open mag, komen ze samen terug. Voor alle kinderen die nu thuis zitten: bedenk een leuke (jongens) naam voor het kalf. Maak er een mooie tekening bij en stop die in de brievenbus bij de kinderboerderij. Vermeld je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. De allerleukste krijgt bericht.

kalf 2020

Update Coronavirus.

De kinderboerderij heeft besloten dat we tot en met 6 april  gesloten blijven voor het publiek. Er zijn gelukkig genoeg medewerkers en vrijwilligers die onze dieren verzorgen en komen voeren. We hopen snel op betere tijden. Zorg ondertussen goed voor jezelf en elkaar!

corona

Corona virus.

Ook de kinderboerderij ondervindt de gevolgen van de maatregelen rondom het Corona virus. Omdat een aantal medewerkers niet kan komen werken zijn wij vanaf woensdag 11 maart tot en met 16 maart gesloten voor publiek. De deelname aan NL Doet op vrijdag 13 maart gaat niet door. Vrijwilligers die zich hebben aangemeld hebben bericht gekregen. Heel jammer maar een verstandig besluit denken wij.

gesloten

Mooie nieuwtjes.

We hebben sinds kort 2 nieuwe huiskatten op de kinderboerderij. Milo en Klungel, broer en zus van 5 jaar oud. Deze zijn overgenomen ter adoptie en we hopen dat zij hun plekje op de boerderij gaan vinden. Ook hebben we hele leuke mezenkastjes in de verkoop. Niet alleen mooi om te zien, ze bieden plaats aan verschillende tuinvogels, gaan meehelpen met de bestrijding van de eiken processierups en helpen de kinderboerderij. Win, win, win dus.

n kmezenkastjes

 

NL Doet

Op vrijdag 13 maart doen wij mee met NL Doet: de grootste en landelijke vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Een mooie manier om het vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en samen een klus aan te pakken op de kinderboerderij. Wij gaan verschillende buitenverblijven opknappen van 10.00 tot 15.00 uur, lunch is inbegrepen. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Ga naar de site van NL Doet en meld je aan. Wij hebben er zin in!

nl doet

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend 14.00 - 16.00 uur

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats