Archive for april, 2020

Voorlopig nog gesloten.

Een beetje zoals verwacht kunnen wij voorlopig ook nog niet open voor bezoek. Heel jammer maar we hopen op ieders begrip: gezondheid staat bovenaan. Ondertussen verkopen we voorzichtig onze producten via de voordeur en zorgen goed voor de dieren. #staystrong, zorg goed voor jezelf en elkaar!

lente 2020 043

Eerste lammetjes geboren!

Gisteren zijn de eerste 2 lammetjes van onze Zwartbles schapen geboren, moeder en kleintjes maken het goed. We verwachten ook lammetjes van het andere schaap. In verband met de omstandigheden op dit moment zijn onze schapen bij beheerder Maria in Liempde, zo kan zij de geboortes beter in de gaten houden. We zijn blij met deze oplossing, alleen erg jammer dat de lammetjes niet voor iedereen te bewonderen zijn,

1e lammetjes 2020

Kraampje bij de voordeur.

Vanaf vandaag hebben we een kraampje bij de voordeur. Daar vind je onze Kinderzwerfboeken die gratis mogen worden meegenomen. Misschien fijn om wat extra (voor)leesvoer achter de hand te hebben nu. De boeken mag je doorgeven aan een ander en lekker door laten zwerven. Ook verkopen we weer onze eitjes en mooie mezenkasten, graag met gepast geld betalen. Alle kleine beetjes helpen zullen we maar denken…

Klop even op de voordeur als je eitjes of kastjes wilt kopen, we helpen je graag!

kraampje

Vrolijk Pasen.

Wij wensen iedereen een heel vrolijk Pasen toe, al val dat misschien niet mee in deze tijd. Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen ondertussen goed voor onze dieren.

pasen 12

Voorlopig gesloten.

Helaas blijft de kinderboerderij tot en met 28 april gesloten voor publiek. Dat betekent dat onze Paasactiviteit dit jaar niet door kan gaan en dat vinden wij erg jammer. Omdat dit juist een mooi moment is op onze locatie. Ook kan er nu niemand genieten van onze kuikentjes en de lammetjes die elk moment geboren kunnen worden. Onze koe heeft een gezond kalfje gekregen en staat tijdelijk in Liempde, we hopen dat ze samen terug komen als we weer open mogen. Al met al geen makkelijke tijden voor iedereen. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Pasen 2019 023lammetjes 2018 033

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend 14:00 - 16:00 uur.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats