Archive for juli, 2020

Nog meer lammetjes.

Ook ons 2e (bruine) Dwerg geitje heeft nog lammetjes gekregen vandaag: een mooie tweeling. Moeder en kroost maken het goed!

geitjes 2020geiten lammetjes 2020

Zomer voorlezen BIEB.

Op dinsdag 11 augustus komt de BIEB weer voorlezen aan peuters en kleuters. Bij goed weer buiten, anders binnen. Om 11.00 uur is iedereen welkom voor deze kleinschalige activiteit, waar de onderlinge afstand in acht zal worden genomen. Wees welkom!

voorlezen kb bieb 023

Geen Dubbeltjes markten!

We krijgen toch vragen van bezoekers over de komende activiteiten, ondanks eerdere publicaties. De Dubbeltjes markten in de vakantie kunnen niet doorgaan. Dit in verband met de 1,5 meter afstand die nog steeds van kracht is. Ook de jaarlijkse Boxtel oost dag in september gaat niet door. Houd de website en Facebook pagina in de gaten voor de activiteiten na de zomer.

dubmarkt 2017 plus koetjes 026

Betalen met pin.

GEKOCHTE EITJES AFREKENEN MET PINNEN? Ja graag!

pinnen

 

De Kinderboerderij Boxtel zal nooit een supermarkt worden. Maar ook bij ons kunnen bezoekers eitjes kopen en ook boontjes, courgette, noten en meer. En heb je zin in een kopje koffie of een ijsje, ook dan kun je bij ons terecht.

We merkten dat steeds meer mensen geen cash geld op zak hebben en daardoor niets konden kopen. Dat werd nog meer het geval door corona.

 

 

 

 

 

Daarom breiden de boerin en haar helpers de service aan de bezoekers uit:   u kunt voortaan met pinnen betalen

Ook voor kleine bedragen. Met cash geld betalen blijft natuurlijk altijd mogelijk.

Met uw aankopen steunt u de Kinderboerderij !

We zijn heel blij dat Simpelpinnen.nl ons heeft geholpen om dit mogelijk te maken door de benodigde apparaten te sponsoren. Dank je wel!

Vakantie is aangebroken.

Vandaag is de Grote Vakantie begonnen: heel veel plezier allemaal! Voorlopig zijn we elke doordeweekse dag open, de weekenden volgen hopelijk snel. Kom genieten van onze dieren, de geit melken, verse komkommers en courgettes kopen, een ijsje eten, een kopje koffie doen op het terras, ons nieuwe grote zwart witte konijn bewonderen, genieten van de rust, een potje verse honing kopen van eigen bijen, eitjes van eigen kippen kopen en gewoon wat buurten. Wees welkom!

vakantiegr kb 1melkgeitknijn1gr kb

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend Gesloten.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats