Archive for oktober, 2020

Q-koorts

Wellicht hebben jullie het artikel in het Brabants Dagblad van 11 oktober gelezen over Q-koorts en dat sommige kinderboerderijen zich niet aan de regels houden.

Kinderboerderij Boxtel voldoet aan alle regels betreffende de bestrijding van besmettelijke ziekten en doet mee aan alle relevante gezondheidsprogramma’s. Ook heeft de kinderboerderij het keurmerk zoönosen van de Gezondheidsdienst voor Dieren (https://www.gddiergezondheid.nl/keurmerkzoonosen)

Zoönosen zijn ziekten die van dier op mens overdraagbaar zijn. Om aan te tonen dat u maatregelen neemt om zoönosen te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, bestaat het GD Keurmerk Zoönosen.
www.gddiergezondheid.nl

Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen om besmettelijke ziekten die van dier op mens kunnen overgaan te voorkomen. Dit geldt dus ook voor Q-koorts. Elk jaar vindt er een nieuwe controle plaats. Bij de ingang van de boerderij hangt het bordje met het keurmerk, met daarop een goedkeuringssticker voor elk jaar dat we gecontroleerd zijn.

Veiligheid voor bezoekers en medewerkers staat bij ons voorop!

Afgelast…

Beste mensen…
In verband met de nieuwe COVID richtlijnen hebben wij helaas de volgende beslissingen moeten nemen:
De dierendag activiteit op 4 oktober gaat NIET door.
De Halloween activiteit op 31 oktober gaat NIET door.

In verband met de nieuwe maatregelen gaat het voorlezen op de kinderboerderij helaas niet door. Maar, niet getreurd! Woensdag 14 oktober tussen 15:00 en 16:30 kun je een knutselpakket ophalen bij de kinderboerderij! Daarbij komt er een knutselfilmpje met uitleg en een voorleesfilmpje online! Zo kunnen jullie toch nog samen met ons genieten van een kindermiddag🌹!

Kom op woensdag 14 oktober tussen 15:00 en 16:30 een pakketje ophalen bij de kinderboerderij en houd onze facebook pagina voor de filmpjes goed in de gaten!

Er is een beperkt aantal pakketjes. Zijn de pakketjes op en wil je toch meeknutselen, kijk dan op zolder of in de schuur of je materialen hebt waarmee je dit knutselwerkje ook kunt maken!

Bekijk de video op Facebook:

Alvast veel knutsel en luisterplezier🌹

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend Gesloten.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats