Handen uit de mouwen!

Onze medewerkers van Cello verzorgen van maandag tot en met vrijdag mee de dieren op de kinderboerderij. Maar ook buiten de poort steken zij de handen uit de mouwen. Sinds een aantal maanden houden zij ook de groenstrook om de boerderij bij en zijn we eindelijk verlost van de Berenklauw langs het trottoir! Ook de generatietuin aan de overkant is “geadopteerd” door onze groep, die de bloementuin gaat bijhouden samen met vrijwilligers uit de wijk. Vandaag was het plantdag met studenten van Helicon en krijgt de tuin steeds meer vorm. Op de foto’s zien we Dennis, Marloes, Hans en Twan aan het werk, begeleider Frank van Berckel heeft dit alles opgezet. Een mooi iniatief: samen je buurt mooier maken!
generatietuin 1generatietuingeneratietuin 2

Comments are closed.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend 14.00 - 16.00 uur

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats