Samenwerking generatietuin.

Deze week is er een overeenkomst getekend met de Gemeente Boxtel en de kinderboerderij om de samenwerking vast te leggen met de generatietuin aan de overkant van de boerderij. De uitvoering en het onderhoud komen onder de vleugels van de kinderboerderij om het voortbestaan van de tuin te garanderen. Groot onderhoud is voor de gemeente en het kleine onderhoud en opslag materiaal is voor de kinderboerderij. Wethouder Marusjka Lestrade, initiatiefneemster Diny Stolvoort, vrijwilliger Piet Jansen en voorzitter van de kinderboerderij Emile Lockefeer hebben op 4 oktober hun handtekening gezet onder de overeenkomst. Vrijwilligers die mee willen helpen kunnen mailen naar: generatietuinboxtel@gmail.com

kontrakt gen tuin

Comments are closed.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 16.30 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur
Weekend 14.00 - 16.00 uur

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats