Kinderzwerfboek station.

De kinderboerderij is sinds kort een Kinderzwerfboek Station, te vinden in de kinderhoek van de huiskamer. De zwerfboeken zijn te herkennen aan de sticker  “Neem me mee”, zijn gratis om mee te nemen en mogen na het lezen weer achter gelaten worden op een andere plek waar kinderen komen. Dit om het (voor) lezen te bevorderen, ook voor gezinnen met een kleine beurs. Vanwege de Kinderboekenweek die op 3 oktober start, hebben wij extra (nieuwe) boeken binnen gekregen die graag gelezen willen worden. Voor peuters, kleuters, jonge kinderen en tieners. Kom eens langs met je kind en neem wat mee! Gebruikte kinderboeken in goede staat zijn welkom voor ons station, in te leveren bij de balie tijdens de openingstijden.

kinderstation

Comments are closed.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 16.30 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur
Weekend 14.00 - 16.00 uur

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats