Mezenkastjes maken.

In samenwerking met de Gemeente Boxtel, het Hobbycentrum en de kinderboerderij is er een mooi project gestart. Om de overlast rondom de processierups volgend jaar mede te bestrijden zijn er honderden mezenkastjes gemaakt in het Hobbycentrum. Zoals bekend lusten mezen die rupsen maar al te graag! Alle inwoners van Boxtel zijn uitgenodigd kastjes te maken of op te halen en deze op te hangen aan eikenbomen in hun omgeving. De afgelopen weken zijn de kastjes in elkaar gezet, geverfd en opgehaald op de kinderboerderij. Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan dit project en hopen dat het zijn vruchten gaat afwerpen volgend jaar.

mk2mkmk1mk3

Comments are closed.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16.30 uur
Dinsdag 09:00 - 16.30 uur
Woensdag 09:00 - 16.30 uur
Donderdag 09:00 - 16.30 uur
Vrijdag 09:00 - 16.30 uur
Weekend Gesloten.

Onze kinderboerderij is gratis toegankelijk.
Giften zijn welkom in de gele melkbus op "De Deel".

Bankrelatie:Rabobank Boxtel IBAN:NL72RABO0108835766

Word Vriend

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf

Certificaat zoönose verantwoord bedrijf


Erkend leerbedrijf

Archief
Bezoekers statistieken
wordpress blog stats